Byens bedste burger!

16 okt

Nu har der i en længere periode kørt en lang række artikler i Politiken, hvor man forsøger at finde “Byens bedste burger”. Det startede i forået, da Politikken havde en artikel, hvor ejeren af en af byens Michelin stjerne restauranter fortæller om planerne om at åbne en burgerbar i Istedgade. Jeg kan især godt lide, at der bliver lagt utroligt stor omtanke i udviklingen af burgeren. Læs artiklen her.

Nå, men de kunne nu godt have spare sig hos Burger & Bun, som stedet kom til at hedde da det åbnede for en måneds tid siden. Byens bedste burger bliver nemlig lavet på Frederiksberg. Det er jeg faktisk rimelig glad for, ikke mindst fordi jeg er af den opfattelse, at Istedgade er fyldt med narkomaner, ludere og lommetyve – ikke lige det folkefærd jeg gider og rende ind i når jeg skal ud og spise.
Her er den så: Byens bedste burger! Den fås på Salon 39 på Vodroffsvej. Folk der kender mig, ved at jeg frekventerer stedet ofte – men det har ikke nogen indflydelse på min vurdering af burgeren.
Salon 39 Burgeren

Dette er uden tvivl byens bedste burger!

Ud over at burgeren i sig selv er intet mindre end perfekt, så kan den samtidig nydes med huset frisklavede milkshakes. Jeg vælger naturlivis at drikke min egen favorit, Lynchburg Limonade.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: