Hvilken Champagne ville du vælge?

23 maj
På mit arbejde, sidder jeg overfor Søren Ledet, en af stjerne kokkene på Restaurant Geranium, somRasmus Kofoed & Søren Ledet genåbner i Parken i sensommeren 2010.
For dem som ikke kender Restaurant Geranium, skal det kort forklares, at Rasmus Kofoed og Søren Ledet er kendt for at have et nærmest religiøst forhold til Økologi og Biodynamik.

Rasmus Kofoed og Søren Ledet

Jeg blev først introduceret til biodynamiks Champagne og vin produktion på Geranium da den originale restaurant åbnede, og jeg må indrømme, at det lød meget hippi langhåret for mig i første omgang. Men den holdning ændrede sig godt nok forleden…
 
 I forbindelse med relanceringen af Geranium, har Søren været en tur i Champagne for at besøge en af deres Biodynamiske Champagne leverandører. Søren viste mig en serie billeder fra turen, og specielt et billede fangede min interesse.
Billedet viser to Champagne marker – kan du gætte hvilken en af dem er den biodynamiske?
 
 
Søren fik aldrig fortalt mig hvilket mærke, men på marken til højre bliver der produceret en af de dyreste Champagner på markedet… Vi laden den lige stå et øjeblik…
Hvis man kigger godt efter på ”Terminator 3” marken, kan man set at den er fyldt med små plastik stykker. Det skyldes, at der helt op i 1980’er blev spredt makuleret affald fra Paris ud på markerne i den tro, at det var gavnligt for dem?!? De er sgu skøre det franskmænd!

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: