Goebbels V2.0 kiggede forbi.

15 jun
Så gik den ikke længere. Danmark fik i går besøg af den hollandske anti-islamist og wannabe ewok, Geert Wilders.
Han var inviteret af "Trykkefrihedsselskabet af 2004", en forening, der på trods af sin prangende titel ikke er meget andet end en samling aggressive anti-muslimer. Hvem skulle ellers invitere sådan en perfid mega racist til Danmark. Det er så yderst paradoxalt, at Trykkefrihedsselskabet invitere en mand der som går ind for at forbyde trykning af en bog, Koranen…. Og tankevækkende at folk i salen klapper når han taler om forbudet…
 
Wilders er i mine øjne en af Europas farligste mænd. For få år siden var han anset for at være en pauseklovn i Holland, og nu er han leder af det næststørste parti dernede. Han er levende bevis på at folk glemmer fortidens fejltrin, hvis de ikke bliver mindet om dem hele tiden.
Det skræmmer mig, at så mange hollændere, danskere og andre europæere ikke kan se lighedstegnene mellem retorikken der bliver brugt af Wilders og resten af den yderste højrefløj og retorikken der blev brugt af Joseph Goebbels før 2. verdenskrig.
For dem der ikke kender til Goebbels, kan jeg kort fortælle at han var Hitlers Propaganda Minister. Han blev berømt og berygtet for sine metoder og teknikker indenfor propaganda. Han udviklede blandt andet "Große Lüge" teknikken, som basalt set går ud på at lyve stort og blive ved med det – folk skal nok tro på det i sidste ende. Wilders demonstrerede denne teknik flere gange i dag, blandt andet påstod han at 82% af alkriminalitet i København blev begået af en udlænding. En påstand, der er lige så tåbelig, som den er usand. Goebbels var også manden bag et utal af yderst velskrevne taler, specielt designet til at vinde sympati i den lavere middelklasse ved at skabe et fjende billede i specielt Jøder og Polakker. Pudsigt er det, at høre Wilders lovprise Israel som en bastion imod Islam, mens han samtidig benytter sig af præsis samme xenofobi, som i sidste ende slog millioner af jøder ihjel under krigen.
 
Nå men kom gjorde han. Der kunne han så fyre sin propaganda tale af, til stor fryd for både præster og piktud. Bedst var det dog at høre Pia proklamere, at hun glædede sig til at mødes med ham når de begge var blevet statsministre – vi lader den lige så et øjeblik!!! 4th Reich!!! Det er der vi er på vej hen, venner. Hvis ikke befolkningen i Europa kan gennemskue løgnene og den massive populistiske propaganda, falder vi i.
 
Jeg fatter det bare ikke! Danskerne er simpelhen ikke så dumme. Jeg ved at danskerne ikke har glemt 2. verdenskrig, og jeg håber at de ikke har glemt Goebbels – ellers skal jeg nok gøre mit for at de husker det.

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: